nūhou

ʻO kekahi o nā pilikia maʻamau i loko o ka ʻoihana hoʻopihapiha ʻo ia nā pahu pahu piha i lalo.ʻO ka pahu pahu i hoʻopiha ʻia he ʻāpana, pūʻolo, a i ʻole pahu i nele i ka hoʻopihapiha hoʻopihapiha kūpono e hōʻoia i ka hōʻea ʻana o nā mea i hoʻouna ʻia i kona wahi me ka pōʻino ʻole.

Hepahu piha i laloka mea i loaʻa maʻalahi ke ʻike.ʻO nā pahu i hoʻopiha ʻole ʻia e lilo i mea ʻino a piʻo ʻole i ke ʻano i ka wā o ka hoʻouna ʻana, e nānā ʻino lākou i ka mea hoʻokipa a i kekahi manawa e hōʻino i nā waiwai o loko.ʻAʻole ʻo ia wale nō, akā ua hoʻohālikelike lākou i ka ikaika o ka sila a maʻalahi loa i ka wehe ʻana o ka pahu, e waiho ana i ka nalowale o ka huahana, ka hao, a me ka pōʻino hou aʻe.

ʻO kekahi o nā kumu maʻamau i hoʻopau ʻole ʻia nā pahu pahu:

  • Hoʻomaʻamaʻa maikaʻi ʻole ʻia nā packer a i ʻole ka wikiwiki
  • Ke hoʻāʻo nei nā ʻoihana a i ʻole nā ​​​​packer e hōʻemi i nā kumukūʻai ma o ka hoʻohana ʻana i ka hoʻopiha piha piha
  • Ke hoʻohana nei i nā pahu "hoʻokahi nui e kūpono i nā pahu āpau" nui loa
  • Ke hoʻohana nei i ke ʻano hewa o ka hoʻopiha piha

ʻOiai hiki iā ia ke mālama i ke kālā ma ka hoʻopili mua ʻana i ka hoʻopiha piha ʻana i kahi pahu pahu, hiki iā ia ke hōʻeha i nā kumukūʻai i ka wā lōʻihi ma muli o nā waiwai pōʻino a me nā mea kūʻai ʻoluʻolu ʻole.

ʻO kekahi mau ala kūpono e pale aku ai i nā pahu pahu piha ʻole:

  • Hāʻawi i nā ʻōlelo aʻo mau no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana a me ka hoʻomaʻamaʻa hou ʻana i nā packer ma nā hana maikaʻi loa
  • E hoʻohana i ka pahu liʻiliʻi loa i hiki ke lawe pono i ka mea i hoʻouna ʻia e hōʻemi i kahi hakahaka e pono ai e hoʻopiha
  • Nā pahu hoʻāʻo ma ke kaomi mālie ʻana i ka sila i hoʻopaʻa ʻia o ka pahu.Pono e mālama ʻia nā ʻōpala i ko lākou ʻano a ʻaʻole e ana i loko, ʻaʻole naʻe e hoʻonui i luna mai ka hoʻopiha piha ʻana.

Inā ʻaʻole hiki ke pale ʻia kekahi mau pahu pahu i hoʻopiha ʻia, aia kekahi mau ala e hoʻomaikaʻi ai i ka palekana o nā pahu pahu:

  • E hōʻoia i ka hoʻohana ʻia ʻana o kahi lipine paʻa paʻa;ʻO ka lāʻau hoʻoheheʻe wela, ke ana kiʻiʻoniʻoni mānoanoa, a me ka laulā nui o ka lipine e like me 72 mm he mau ʻano maikaʻi.
  • E hoʻopili mau i ke kaomi holoi ʻana i ka lipine i hoʻohana ʻia e sila ai i ka pahu.ʻOi aku ka ikaika o ke sila, ʻoi aku ka liʻiliʻi o kahi pahu pahu i hoʻopiha ʻia.

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-21-2023